מתכונים

קונכיות מסקרפונה – ג'קי אזולאי

אופן ההכנה:

1. מוציאים את הקונכיות מהאריזה, ואופים בתנור בחום של 180 מעלות עד שמזהיבות וצננו.
2. הכנת רוטב המסקרפונה: בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את השמנת מתוקה, אבקת סוכר ותמצית וניל. עד קבלת קצף יציב.
3. מוסיפים לקערה את הגבינה וגרידת הלימון עד להתייצבות הקרם.
4. הכנת הרוטב: מערבבים היטב את האוכמניות והתותים עם אבקת הסוכר.
*במידה ועושים שימוש בפירות קפואים יש לבשלם יחד עם אבקת הסוכר עד לצימצום הנוזלים

הגשה:

יוצקים לתוך קונכיית בצק העלם מקרם המסקרפונה ומעליה יוצקים כף או שתיים מרוטב פירות היער.
*לקישוט אפשר לפזר שערות חלבה.

מרכיבים:

10 קונכיות בצק עלים
1/2 מיכל שמנת מתקוה
3 כפות אבקת סוכר
מעט תמצית וניל
1/2 כפית קליפת לימון מגורדת
250 גר גבינת מסקרפונה
8 כפות חמוציות טריות

לרוטב פירות יער:

8 כפות חמוציות טריות + 4 תותים טריים