אופן ההכנה:
1. בשלו הבשר במים למשך שעה וחצי-שעתיים סננו ושטפו הבשר.
2. בסיר שטוח ורחב טגנו הבצל עד הזהבה.
3. הוסיפו תפוחי האדמה וערבבו היטב.
4. הוסיפו שום וטגנו עוד דקה תוך ערבוב קל.
5. הוסיפו התבלינים ורסק העגבניות ערבבו קלות.
6. הוסיפו העגבניות וערבבו , טגנו עוד דקה.
7. הוסיפו הבשר לסיר וערבבו היטב.
8. הוסיפו מים רותחים עד כיסוי תכולת הסיר והביאו לרתיחה.
9. הנמיכו ובשלו על אש בנונית שעה נוספת.
מרכיבים:
3 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות
2 כפות שמן
2 בצלים קלופים וקצוצים
3 עגבניות קצוצות
1/3 פלפל חריף ללא גרעינים או קורט פפריקה חריפה או צ'ילי
6 שיני שום קצוצות
1 כף פפריקה מתוקה
2 כפיות פפריקה חריפה
2 כפיות מלח
2 כפיות פלפל שחור גרוס דק
שתי כפות רכז עגבניות
מים רותחים
1 ק"ג בשר בקר לבישול ארוך (כתף, שריר, צוואר, צלעות) חתוך לקוביות של 1 ס"מ