מתכון של אסף גרניט לטרטר סלמון עם פירות

שמן זית איכותי ובחמיצות נמוכה זה לא מוצר שניתן למצוא בכל מקום בעולם, לכן השף אסף גרניט לוקח איתו גם ללונדון את שמן הזית המשובח של ארץ גשור. ועל הדרך מפנק אותנו במתכון מושלם לטרטר סלמון עם פירות משובחים.תיהנו! (המתכון המלא בתגובה הראשונה)

פורסם על ידי ‏שמן זית ארץ גשור‏ ב- יום שני, 9 באפריל 2018

טרטר סלמון

מרכיבים:

60 גרם סלמון מטורטר
1/2 אבוקדו חתוך לקוביות
1/2 אגס חתוך לקוביות, מתובל בכף יין אדום
צרור כוסברה
צרור שמיר
1 בצל שאלוט פרוס
3 צנוניות
צרור עירית
2 טבעות צ'ילי
1/2 כפית אבקת נורי ירוקה
100 מ"ל יוגורט
1/2 לימון
שמן זית לצ'ינו
מלח
פלפל

אופן ההכנה:

חותכים את האבוקדו והאגס לברנואזים (ריבועים קטנים בגודל 1 ס"מ).
חותכים עירית, שמיר וכוסברה לשיפונדים קטנים (רצועות קטנות), ולאחר מכן חותכים טבעות צ'ילי ושאלוט. מערבבים את היוגורט עם 1/2 לימון סחוט. מניחים את הסלמון בקערה, מוסיפים את קוביות האבוקדו, עשבי התיבול, האגס עם היין, השאלוט והצ'ילי.
מתבלים את המנה במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית, לפי הטעם.

הרכבת המנה:

מניחים במרכז הצלחת כף גדושה של יוגורט חמוץ ומעליה את מיקס הטרטר, מפזרים מעל את אבקת הנורי, הצנוניות ועלי הכוסברה, סוגרים עם עוד נגיעה של שמן זית.

צריכים עזרה? דברו איתנו
דילוג לתוכן