26 אפר מרק חרירה – ג'קי אזולאי אופן ההכנה: 1. באמצעות מעבד מזון קוצצים את הבצל ובסיר גבוה, מטגנים בשמן את הבצלים עד להזהבה. 2. ...המשך קריאה 24 אפר קונכיות מסקרפונה – ג'קי אזולאי אופן ההכנה: 1. מוציאים את הקונכיות מהאריזה, ואופים בתנור בחום של 180 מעלות עד שמזהיבות וצננו. 2....המשך קריאה 23 אפר ראגו – ג'קי אזולאי אופן ההכנה: 1. מכינים את הסופריטו (הבסיס לרוטב): קוצצים את הגזר, הסלרי, השום והבצל לקוביות קטנות ...המשך קריאה 23 אפר מעמולים מבית מאמא – ג'קי אזולאי אופן ההכנה: 1. מערבבים את המרכיבים מלבד המים יחד עד קבלת פירורים. 2. מוסיפים מעט מים תוך לישה עד...המשך קריאה 20 אפר פשטידת פסטה עם גבינות אופן ההכנה: 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד לרמת אל דאנטה ומצננים. 2. חותכים בצל לקוביות ...המשך קריאה 24 מרץ חלה לשבת – אצל ג'קי אופן ההכנה: 1. אם משתמשים בשמרים טריים מסוג גרגירים או בשמרים יבשים– מערבבים אותם בקערה עם 3.5 כו...המשך קריאה 23 מרץ דג שלם בתנור – ג'קי אזולאי אופן ההכנה: 1. חורצים בדג חריצים משני צדדיו . 2. מכניסים את המרכיבים לקערה ובעזרת מוט בלנדר טוחנ...המשך קריאה 22 מרץ צלי בקר עם ירקות ותפוח אדמה – ג'קי אזולאי אופן ההכנה: 1. מבשלים את הבשר יחד עם הבצל וירקות השורש למשך שעתיים בסיר גדול. 2. מוציאים את הבש...המשך קריאה 19 מרץ פסטייה מלאווח – ג'קי אזולאי ותומס פיטוסי אופן ההכנה: 1. לנקות היטב את הטחול והלבבות. 2. את כבד העוף לצלות על אש גלויה מטעמי כשרות. 3. לט...המשך קריאה 19 מרץ מחמם את הלב – גולש של ג'קי אזולאי אופן ההכנה: 1. בשלו הבשר במים למשך שעה וחצי-שעתיים סננו ושטפו הבשר. 2. בסיר שטוח ורחב טגנו הבצל ...המשך קריאה 02 יול פולנטה עם כבדים של השף אסף גרניט פולנטה אופן ההכנה: מבשלים את התירס (לאחר גילוח הקלח) במים על אש נמוכה ומוסיפים ענף טימין מפורק...המשך קריאה 17 מאי אסף גרניט במתכון לריזוטו פתיתים אופן ההכנה: מבשלים את הברוקולי בשמנת על אש נמוכה, עד לבישול הברוקולי. טוחנים את השמנת עם הברוקולי...המשך קריאה 29 אפר מתכון של אסף גרניט לביף בורגיניון עם טוויסט ישראלי אופן ההכנה: מניחים בקסרול שמן זית קורנייקי, סוגרים את הבשר מכל צדדיו ומטגנים את כל הירקות ביחד עד...המשך קריאה 12 אפר מתכון של אסף גרניט לטרטר סלמון עם פירות אופן ההכנה: חותכים את האבוקדו והאגס לברנואזים (ריבועים קטנים בגודל 1 ס"מ). חותכים עירית, שמיר וכ...המשך קריאה 11 מרץ סלט רענן של אגסים ורוקט של השף ליאון אל דנטה אופן ההכנה: בצלחות הגשה שמים את הרוקט והאגסים, מפזרים מעל את הגבינה בקילופים ובוזקים מלח ופלפל. ...המשך קריאה 12 אוק השף מאיר אדוני מציג את המתכון שלו לדג מוסר ים עם שלל ירקות בתנור אופן ההכנה: לדג: לתבל את נתחי הדגים במלח, פלפל, זרעי כוסברה, שמן זית וטימין. להניח על תבנית צליי...המשך קריאה 10 ספט השף מאיר אדוני מציג שני מתכונים לקציצות דגים לחג קציצות גפילטע אופן ההכנה: מלח לפי טעם לציר: ראשים ועצמות מ 4 יח דג קרפיון שטוף היטב, 2 בצלים ח...המשך קריאה 30 יול קציצות עגל בתבשיל ארטישוק של השף מאיר אדוני אופן ההכנה: קציצות: מערבבים את כל החומרים היטב ומניחים בקירור לשעתיים לפחות. בעזרת ידיים רטובות י...המשך קריאה 26 יונ השף מאיר אדוני לוקח עוף פשוט והופך אותו למנה חגיגית משגעת ועשירה אופן ההכנה: העוף: מערבבים את כל חומרי הטעם ומשרים את העוף בהם למשך 24 שעות בקירור. ממלאים את העוף...המשך קריאה
26 אפר מרק חרירה – ג'קי אזולאי אופן ההכנה: 1. באמצעות מעבד מזון קוצצים את הבצל ובסיר גבוה, מטגנים בשמן את הבצלים עד להזהבה. 2. ...המשך קריאה
24 אפר קונכיות מסקרפונה – ג'קי אזולאי אופן ההכנה: 1. מוציאים את הקונכיות מהאריזה, ואופים בתנור בחום של 180 מעלות עד שמזהיבות וצננו. 2....המשך קריאה
23 אפר ראגו – ג'קי אזולאי אופן ההכנה: 1. מכינים את הסופריטו (הבסיס לרוטב): קוצצים את הגזר, הסלרי, השום והבצל לקוביות קטנות ...המשך קריאה
23 אפר מעמולים מבית מאמא – ג'קי אזולאי אופן ההכנה: 1. מערבבים את המרכיבים מלבד המים יחד עד קבלת פירורים. 2. מוסיפים מעט מים תוך לישה עד...המשך קריאה
20 אפר פשטידת פסטה עם גבינות אופן ההכנה: 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד לרמת אל דאנטה ומצננים. 2. חותכים בצל לקוביות ...המשך קריאה
24 מרץ חלה לשבת – אצל ג'קי אופן ההכנה: 1. אם משתמשים בשמרים טריים מסוג גרגירים או בשמרים יבשים– מערבבים אותם בקערה עם 3.5 כו...המשך קריאה
23 מרץ דג שלם בתנור – ג'קי אזולאי אופן ההכנה: 1. חורצים בדג חריצים משני צדדיו . 2. מכניסים את המרכיבים לקערה ובעזרת מוט בלנדר טוחנ...המשך קריאה
22 מרץ צלי בקר עם ירקות ותפוח אדמה – ג'קי אזולאי אופן ההכנה: 1. מבשלים את הבשר יחד עם הבצל וירקות השורש למשך שעתיים בסיר גדול. 2. מוציאים את הבש...המשך קריאה
19 מרץ פסטייה מלאווח – ג'קי אזולאי ותומס פיטוסי אופן ההכנה: 1. לנקות היטב את הטחול והלבבות. 2. את כבד העוף לצלות על אש גלויה מטעמי כשרות. 3. לט...המשך קריאה
19 מרץ מחמם את הלב – גולש של ג'קי אזולאי אופן ההכנה: 1. בשלו הבשר במים למשך שעה וחצי-שעתיים סננו ושטפו הבשר. 2. בסיר שטוח ורחב טגנו הבצל ...המשך קריאה
02 יול פולנטה עם כבדים של השף אסף גרניט פולנטה אופן ההכנה: מבשלים את התירס (לאחר גילוח הקלח) במים על אש נמוכה ומוסיפים ענף טימין מפורק...המשך קריאה
17 מאי אסף גרניט במתכון לריזוטו פתיתים אופן ההכנה: מבשלים את הברוקולי בשמנת על אש נמוכה, עד לבישול הברוקולי. טוחנים את השמנת עם הברוקולי...המשך קריאה
29 אפר מתכון של אסף גרניט לביף בורגיניון עם טוויסט ישראלי אופן ההכנה: מניחים בקסרול שמן זית קורנייקי, סוגרים את הבשר מכל צדדיו ומטגנים את כל הירקות ביחד עד...המשך קריאה
12 אפר מתכון של אסף גרניט לטרטר סלמון עם פירות אופן ההכנה: חותכים את האבוקדו והאגס לברנואזים (ריבועים קטנים בגודל 1 ס"מ). חותכים עירית, שמיר וכ...המשך קריאה
11 מרץ סלט רענן של אגסים ורוקט של השף ליאון אל דנטה אופן ההכנה: בצלחות הגשה שמים את הרוקט והאגסים, מפזרים מעל את הגבינה בקילופים ובוזקים מלח ופלפל. ...המשך קריאה
12 אוק השף מאיר אדוני מציג את המתכון שלו לדג מוסר ים עם שלל ירקות בתנור אופן ההכנה: לדג: לתבל את נתחי הדגים במלח, פלפל, זרעי כוסברה, שמן זית וטימין. להניח על תבנית צליי...המשך קריאה
10 ספט השף מאיר אדוני מציג שני מתכונים לקציצות דגים לחג קציצות גפילטע אופן ההכנה: מלח לפי טעם לציר: ראשים ועצמות מ 4 יח דג קרפיון שטוף היטב, 2 בצלים ח...המשך קריאה
30 יול קציצות עגל בתבשיל ארטישוק של השף מאיר אדוני אופן ההכנה: קציצות: מערבבים את כל החומרים היטב ומניחים בקירור לשעתיים לפחות. בעזרת ידיים רטובות י...המשך קריאה
26 יונ השף מאיר אדוני לוקח עוף פשוט והופך אותו למנה חגיגית משגעת ועשירה אופן ההכנה: העוף: מערבבים את כל חומרי הטעם ומשרים את העוף בהם למשך 24 שעות בקירור. ממלאים את העוף...המשך קריאה