אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד לרמת אל דאנטה ומצננים.
2. חותכים בצל לקוביות ומטגנים בשמן זית כדקה, לאחר מכן מוסיפים את המנגולד ומטגנים דקה נוספת.
3. מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ- 2 דקות נוספות ומסירים מהאש ומניחים במסננת להגרת נוזלים.
4. שמים בקערה את האטריות, הגבינות, הביצים, הקמח והתבלינים וערבבו היטב ומוסיפים את תערובת המנגולד ומערבבים היטב .
5. שמים את התבנית והעבירו התערובת ,מיישרים מעט ומפזרים את גבינת הפרמז'ן.
6. אופים כ-30 דקות, בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד להזהבה.
מרכיבים:
תבנית נייר חד פעמית בגודל 20/30
1/2 חבילה (250 גרם) פסטה פפרדלה
כ-400 גרם מנגולד ( ללא החלק הלבן)
2 כפות שמן זית
1 בצל קצוץ
עלי טימין מגבעול אחד
1 סלסילה פטריות שמפיניון או פורטובלו, פרוסות דק
250 גרם גבינה בולגרית
150 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת
1 גביע (250 גרם) גבינת קוטג'
שמנת לבישול 250 גר
2 ביצים, טרופות
2 כפות קמח
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת